Családi nap szeptember 8.

2019.09.08. 10:00 - 18:00

Kedves Szülők!

Hamarosan újból egy gyönyörű napot tölthetünk együtt, családi nap keretében. Biztos emlékeztek, hogy beszéltünk arról, hogy esetleg Pécsbagotára menjünk, Álmosvölgybe. Sikerült egyeztetnem egy időpontot SZEPTEMBER 8-ára, VASÁRNAPRA. Bízom benne, hogy még időben vagyunk és mindenkinek sikerül úgy alakítani a programját, hogy ez a felhőtlen időtöltés beleférjen. Amit érdemes átgondolni, hogy ez a hely ezt kínálja: lovaglás, tevegelés, élő történelemóra jurtában, íjászat, szablyavívás, várfoglalás, csatacsillag- kelevéz hajítás (2300Ft/gyermek). https://almosvolgy.hu/osztalykirandulas

Főzhetnénk is itt, egy nagy sík területen fekszik a hely, tűzrakókkal. Előzetesen abban egyeztem meg a tulajjal, hogy paprikás krumplit főznénk ismét.

Kérlek szépen titeket, hogy véleményezzétek a programot, szeretnétek, vagy sem! Semmi nem kötelező, ha ez nem tetszik, vagy soknak tartjátok, akkor esetleg mehetünk újra a vadászházba is (hiszen nagyon jól éreztük ott is magunkat:-). Kérlek írjatok nekem, vagy akár a Facebook csoportba, hogy lássátok egymás véleményét, hogy foglaljam-e le vagy sem! Határidő: augusztus 24. (szombat)

Nagyon szép nyári napokat kívánok még!

Szilvi